Inhoud Traject Activiteiten Finalisten 2019 Titels Winnaars 2019 Sponsors

Inhoud

De Miss & Mister International Models organisatie is een nationale verkiezing voor zowel mannelijke als vrouwelijke modellen. De winnaars van onze verkiezing zullen België vertegenwoordigen in het buitenland tijdens de grootste internationale verkiezingen; Man Of The World, Mister Model International, Mister International en Manhunt International voor de mannen. En voor de vrouwen; World Beauty Queen en Miss Model Of The Universe. In het buitenland strijden onze landelijke winnaars tegen tientallen andere missen en misters (uit verschillende landen) voor de internationale hoofdtitels.
Wat ons onderscheidt van andere landelijke verkiezingen is dat wij naast de verkiezing ook samenwerken met verschillende modellenbureaus in het binnen- en buitenland. Tevens kunnen onze modellen via onze site geboekt worden, wat ons gedeeltelijk een model agency tevens tussenpersoon maakt. Al onze finalisten worden binnen onze organisatie klaargestoomd voor de modellen- en mediawereld. Zo krijgen ze van ons een volledig portfolio, catwalk- en mediatrainingen, podiumervaring, voedings- en fitness coaching, schoonheidsbehandelingen en connecties binnen de modellenwereld om zo ontdekt te worden en kans te krijgen om te werken als model.

De Miss & Mister International Models organisatie biedt een traject aan van 4 maanden, waarin de gekozen finalisten alle knepen van het modellen- en media vak leren. De ervaring binnen ons traject biedt persoonlijke groei, professionaliteit om inspirerende leiders en rolmodellen te worden en tevens creëert het nieuwe kansen naar succes.
Eén van de grootste obstakels waar jongeren voornamelijk tegenaanlopen om de droomcarrière te behalen, is een gebrek aan doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen. Binnen onze organisatie leren de finalisten en titelhouders te groeien in de zelfverzekerde, inspirerende en doorzettende man/vrouw die al zijn/haar doelen en dromen kan behalen.

De door onze organisatie gekozen finalisten en titelhouders zijn potentiele modellen/ acteurs/ presentatoren/ televisiepersoonlijkheden die naast hun uiterlijke schoonheid en eigen persoonlijke doelen, zich actief bezighouden met humanitaire kwesties en een stem hebben voor positieve verbetering in de wereld. Onze kandidaten zijn vooruitdenkend en zijn gemotiveerd om niet alleen over maatschappelijke problemen te praten, maar om ze ook uit te voeren in oplossende vorm.

Tijdens een grote finale show zullen de finalisten strijden om de nationale titels. Door een deskundige jury zal worden gekeken naar catwalk, poses, persoonlijkheid, uitstraling, karakter, lichaamsbouw en communicatie. De uiteindelijk gekozen winnaar:

 • Is zelfverzekerd
 • Kent de waarde van zijn/haar titel
 • Heeft ambitie
 • Kan zichzelf uiten onder druk
 • Kan communiceren in het Engels

Na het winnen van de titel zal de miss/mister uitgebreide trainingen krijgen van de organisatie, die hem/haar voorbereid op de internationale verkiezing. Na zijn/haar training zal de winnende miss/mister reizen naar het buitenland om België te vertegenwoordigen. De organisatie vergoed de vliegtickets, accommodatie, trainingen en kleding van de miss/mister voor zijn/haar internationale modellen wedstrijd. De organisatie zal met de winnende miss/mister een jaar blijven samenwerken. De miss/mister zal voor een jaar het gezicht zijn van onze organisatie, modellenwerk doen, verschillende events bezoeken en zijn/haar titel promoten.

Traject

Na de officiële casting zullen 20 vrouwelijke en 20 mannelijke finalisten gekozen worden die een voortraject tegemoet gaan van 4 maanden tot aan de grote Miss & Mister International Models finale show. Binnen dit traject zullen de finalisten deelnemen aan verschillende activiteiten waarin zij worden klaargestoomd voor de finale show. Binnen dit voortraject valt 50% van de totaalaantal punten te behalen voor de winnende titel. De andere 50% van de punten worden behaald tijdens de finale show zelf. De punten op de finale worden gegeven door een deskundige jury. Tijdens de finaleshow is een openingsdans, voorstelronde, catwalk ronde, zwembroekronde, galaronde en een vragenronde. Na de finale show zullen onze winnende missen en misters naar het buitenland gaan om België te vertegenwoordigen. Zowel de gewonnen als de niet gewonnen deelnemers zullen minimaal een jaar lang met de Miss & Mister International Models organisatie blijven samenwerken als model.

Activiteiten

Finalisten 2019

Titels

Tijdens de Miss & Mister International Models finale zijn de volgende titels te behalen:

Subtitels

 • Miss & Mister Catwalk: De miss/mister die het best catwalk loopt. De subtitel wordt gekozen en uitgereikt door catwalk coach Jurgen Hoogwoud.
 • Miss & Mister Photogenic: De miss/mister die het meest fotogeniek is. De subtitel wordt gekozen en uitgereikt door onze hoofdfotograaf Sunny Jagesar.
 • Miss & Mister Athletic: De subtitel wordt gekozen tijdens de sportdag bij Wipe out Nederland. Deze miss/mister heeft tijdens Wipe Out Nederland de meeste punten behaald.
 • Miss & Mister Personality: De miss/mister met de leukste persoonlijkheid. De subtitel wordt gekozen door de finalisten zelf.
 • Miss & Mister Best Body: De miss/mister die het mooiste lichaam heeft. De subtitel wordt gekozen door de jury tijdens de swimwear ronde op de finale.
 • Miss & Mister Media: De miss/mister die zich het best weet te presenteren in de media. De titel wordt gekozen en uitgereikt door mediatrainer Dyon Hagenaars.
 • Miss & Mister Best Smile: De miss/mister met de mooiste glimlach.
 • Miss & Mister Social Media: De miss/mister die het meest actief is voor Miss & Mister International Models op zijn/haar social mediapagina’s.
 • Miss & Mister Popularity: De miss/mister die de meeste sms-punten binnenhaalt.
 • Miss & Mister Mooiste Man & Vrouw Van België: De titel zegt het al: de mooiste man/vrouw van België. De winnaar van deze titel krijgt een modellen contract met zekerheid van betaalde modellenopdrachten bij DC Models. Daarnaast zal hij/zij een reis naar Ibiza maken voor een fotoshoot. Deze miss/mister wordt gekozen door DC Models.

Hoofdtitels

 • Winnaar Mister International Belgium: De gekozen mister gaat België vertegenwoordigen tijdens Mister International in het buitenland. Miss & Mister International Models vergoedt voor de winnaar de retourvlucht, het Internationale verblijf inclusief hotel/eten/drinken, de verkiezingslicentie en de nodige kledingkostuums.
 • 1st runner up Mister International: De 1st runner up zal België vertegenwoordigen tijdens Mister International in het buitenland, wanneer de winnaar om welke reden dan ook niet meer naar de internationale verkiezing kan gaan.
 • 2nd runner up Mister International: De 2nd runner up zal België vertegenwoordigen tijdens Mister International in het buitenland, wanneer de winnaar en de 1ste runner up, om welke reden dan ook niet meer naar de internationale verkiezing kunnen gaan.
 • Winnaar Manhunt: De gekozen mister gaat België vertegenwoordigen tijdens Manhunt International in het buitenland. Miss & Mister International Models vergoedt voor de winnaar de retourvlucht, het Internationale verblijf inclusief hotel/eten/drinken, de verkiezingslicentie en de nodige kledingkostuums.
 • 1st runner up Manhunt: De 1st runner up zal België vertegenwoordigen tijdens Manhunt International in het buitenland, wanneer de winnaar om welke reden dan ook niet meer naar de internationale verkiezing kan gaan.
 • 2nd runner up Manhunt: De 2nd runner up zal België vertegenwoordigen tijdens Manhunt International in het buitenland, wanneer de winnaar en de 1ste runner up, om welke reden dan ook niet meer naar de internationale verkiezing kunnen gaan.
 • Winnaar Man Of The World Belgium: De gekozen mister gaat België vertegenwoordigen tijdens Man Of The World in het buitenland. Miss & Mister International Models vergoedt voor de winnaar het Internationale verblijf inclusief hotel/eten/drinken, de verkiezingslicentie en de nodige kledingkostuums.
 • 1st runner up Man Of The World Belgium: De 1st runner up zal België vertegenwoordigen tijdens Man Of The World in het buitenland, wanneer de winnaar om welke reden dan ook niet meer naar de internationale verkiezing kan gaan.
 • 2nd runner up Man Of The World Belgium: De 2nd runner up zal België vertegenwoordigen tijdens Man Of The World in het buitenland, wanneer de winnaar en de 1ste runner up, om welke reden dan ook niet meer naar de internationale verkiezing kunnen gaan.
 • Winnaar Mister Model International: De gekozen mister gaat België vertegenwoordigen tijdens Mister Model International in het buitenland. Miss & Mister International Models vergoedt voor de winnaar het Internationale verblijf inclusief hotel/eten/drinken, de verkiezingslicentie en de nodige kledingkostuums.
 • 1st runner up Mister Model International: De 1st runner up zal België vertegenwoordigen tijdens Mister Model International in het buitenland, wanneer de winnaar om welke reden dan ook niet meer naar de internationale verkiezing kan gaan.
 • 2nd runner up Mister Model International: De 2nd runner up zal België vertegenwoordigen tijdens Mister Model International in het buitenland, wanneer de winnaar en de 1ste runner up, om welke reden dan ook niet meer naar de internationale verkiezing kunnen gaan.
 • Winnares Miss Model Of The Universe Belgium: De gekozen miss gaat België vertegenwoordigen tijdens Miss Model Of The Universe in het buitenland. Miss & Mister International Models vergoedt voor de winnares de retourvlucht, het Internationale verblijf inclusief hotel/eten/drinken, de verkiezingslicentie en de nodige kledingkostuums.
 • 1st runner up Miss Model Of The Universe Belgium: De 1st runner up zal België vertegenwoordigen tijdens Miss Model Of The Universe in het buitenland, wanneer de winnaar om welke reden dan ook niet meer naar de internationale verkiezing kan gaan.
 • 2nd runner up Miss Model Of The Universe Belgium: De 2nd runner up zal België vertegenwoordigen tijdens Miss Model Of The Universe in het buitenland, wanneer de winnares en de 1ste runner up, om welke reden dan ook niet meer naar de internationale verkiezing kunnen gaan.
 • Winnares World Beauty Queen Belgium: De gekozen miss gaat België vertegenwoordigen tijdens World Beauty Queen in het buitenland. Miss & Mister International Models vergoedt voor de winnares het Internationale verblijf inclusief hotel/eten/drinken, de verkiezingslicentie en de nodige kledingkostuums.
 • 1st runner up World Beauty Queen Belgium: De 1st runner up zal België vertegenwoordigen tijdens World Beauty Queen in het buitenland, wanneer de winnaar om welke reden dan ook niet meer naar de internationale verkiezing kan gaan.
 • 2nd runner up World Beauty Queen Belgium: De 2nd runner up zal België vertegenwoordigen tijdens World Beauty Queen in het buitenland, wanneer de winnares en de 1ste runner up, om welke reden dan ook niet meer naar de internationale verkiezing kunnen gaan.

Winnaars 2019

Sponsors