Wie wij zijn Onze missie Organisatie

Wie wij zijn

De Miss & Mister International Models organisatie is een nationale verkiezing voor zowel mannelijke als vrouwelijke modellen. De winnaars van onze verkiezing zullen België vertegenwoordigen in het buitenland tijdens de grootste internationale verkiezingen; Man Of The World, Mister Model International, Mister International en Manhunt International voor de mannen. En voor de vrouwen; World Beauty Queen en Miss Model Of The Universe. In het buitenland strijden onze landelijke winnaars tegen tientallen andere missen en misters (uit verschillende landen) voor de internationale hoofdtitels.

Wat ons onderscheidt van andere landelijke verkiezingen is dat wij naast de verkiezing ook samenwerken met verschillende modellenbureaus in het binnen- en buitenland. Tevens kunnen onze modellen via onze site geboekt worden, wat ons gedeeltelijk een model agency tevens tussenpersoon maakt. Al onze finalisten worden binnen onze organisatie klaargestoomd voor de modellen- en mediawereld. Zo krijgen ze van ons een volledig portfolio, catwalk- en mediatrainingen, podiumervaring, voedings- en fitness coaching, schoonheidsbehandelingen en connecties binnen de modellenwereld om zo ontdekt te worden en kans te krijgen om te werken als model.

Onze missie

De Miss & Mister International Models organisatie biedt een traject aan van 4 maanden, waarin de gekozen finalisten alle knepen van het modellen- en mediavak leren. De ervaring binnen ons traject biedt persoonlijke groei, professionaliteit om inspirerende leiders en rolmodellen te worden en tevens creëert het nieuwe kansen naar succes.
Eén van de grootste obstakels waar jongeren voornamelijk tegenaanlopen om de droomcarrière te behalen, is een gebrek aan doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen. Binnen onze organisatie leren de finalisten en titelhouders te groeien in de zelfverzekerde, inspirerende en doorzettende man/vrouw die al zijn/haar doelen en dromen kan behalen.

De door onze organisatie gekozen finalisten en titelhouders zijn potentiele modellen/ acteurs/ presentatoren/ televisiepersoonlijkheden die naast hun uiterlijke schoonheid en eigen persoonlijke doelen, zich actief bezighouden met humanitaire kwesties en een stem hebben voor positieve verbetering in de wereld. Onze kandidaten zijn vooruitdenkend en zijn gemotiveerd om niet alleen over maatschappelijke problemen te praten, maar om ze ook uit te voeren in oplossende vorm.

Organisatie

Nationaal directeur: Hamdi Mahouk

Hamdi Mahouk is zelf in 2018 verkozen tot Mister Adventure Benelux en kreeg naast deze titel ook de nationale titels; Mister Sympathy, Manhunt International Belgium, Mister International Belgium en Mister Model Belgium. ‘Mahouk’ heeft zelf gestreden in de internationale finales van Mister International, Manhunt International en Mister Model waarin hij de internationale titel Mister Best Model Europe won. Hierdoor is hij een carrière als model gestart en werkt hij momenteel nog steeds als model in het binnen-en buienland. Door de ervaringen en het vele reizen heeft ‘Mahouk’ een hoop nationale-en internationale contacten kunnen leggen in de modewereld.

‘Mahouk’ die oorspronkelijk afgestudeerd is als ondernemer, zag een mooie kans om een eigen verkiezing te starten en in samenwerking met zijn vele connecties, Miss & Mister International Models tot een groot succes te maken.

Manager & organisator: Judith Ligny

Judith Ligny was in 2013 in Amsterdam op straat gescout als model en werkt sindsdien als professioneel model en presentatrice. Na het afronden van de studies modestyling en digitale vormgeving in 2018, is ‘Ligny’ fulltime gaan werken als model in het buitenland en staat zij internationaal bij verschillende modelagencies ingeschreven. Naast model zijn, is ‘Ligny’ ook miss en heeft zij meerdere nationale titels op haar naam staan. Daarnaast is ‘Ligny’ twee keer naar internationale verkiezingen geweest om Nederland te vertegenwoordigen. Zo is zij 3de geworden in Miss Europe Continental 2017 en is zij in 2018 naar Miss Eco International geweest.

In 2018 leert ‘Ligny’ voormalig nationaal directeur ‘Hamdi Mahouk’ kennen. Door de goede band die zij samen hebben en door de vele ervaring en contacten die ‘Ligny’ heeft in de modewereld, heeft ‘Mahouk’ besloten samen te werken en neemt ‘Ligny’ momenteel een groot deel van de management en organisatie van de Miss & Mister International Models op zich.
www.judithligny.com